Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΡΑΥΓΕΣ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ

Η φωτογραφία που βλέπετε κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του Facebook.
Οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου έχουν γεμίσει τα Wall τους με την εν λόγω εικόνα, καθώς αντικατοπτρίζει πλήρως τα συναισθήματά τους μετά την ψήφιση της νέας δανεικής σύμβασης και των σκληρών μέτρων που προβλέπει!
Η φωτογραφία δείχνει ένα μάτι το οποίο βλέπει την γαλανόλευκη και... δακρύζει!
Κλαίει για την κατάσταση που επικρατεί, για το πώς...
κατάντησαν κάποιοι την Ελλάδα, για αυτά που ήρθαν και για αυτά που θα έρθουν...
Οι χρήστες λοιπόν καλούν ο ένας τον άλλο να ποστάρουν την φωτογραφία με το εξής μήνυμα:
«Μια εικόνα, δέκα εκατομμύρια κραυγές: Η Ελλάδα δακρύζει!»
mediagate.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΣΑΝ ΕΙΛΩΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΑΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ.
ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΑΝΕ ΣΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΑΝΑ ΚΛΟΥΒΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, αγγραματος και κομματοσκυλο της τοτε κυβέρνησης). Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥΜΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙς ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΟΛΕΣ ΤΙς ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΧΩΝΤΑΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΝΑ ΧΩΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕς ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ. ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.
ΕΤΣΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ . ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΤΕΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ???

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ-ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.