Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Με αποφάσεις του Δημάρχου δίδονται με απευθείας ανάθεση:

1) Για προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις υπηρεσίες του Δημαρχείου και όλων των Δημοτικών διαμερισμάτων, στον Χατζηγεωργίου Γεώργιο,  Αλεξάνδρεια.

2) Για είδη καθαριότητας - χημικού υλικού (απολυμαντικά - χημικά) για τις υπηρεσίες του Δημαρχείου και όλων των Δημοτικών διαμερισμάτων στα....
Σ/Μ Εξαρχόπουλος - Αλεξάνδρεια.

3) Για δικαστικό χειρισμό σε υπόθεση του Δήμου, στη Δικηγόρο Κουρκουτά Θεοδώρα.

Όλα τα παραπάνω είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

3 σχόλια:

Kid'sART by Angie είπε...

Να κανω εγω μια αφελη μεν,καλοπροαιρετη δε ερωτηση....γιατι να γινεται απευθειας αναθεση?ο δημος δεν υποτιθεται προς πρεπει να ανακοινωνει προκυρηξεις σχετικα με τον καθε τομεα ωστε οι ενδιαφερομενοι επιχειρηματιες να καταθετουν τις προσφορες τους και να επιλεγεται η πιο συμφερουσα για το δημο? εδω σου λεει στο πανεπιστημιο της θεσσαλονικης εγινε διαγωνισμος μεχρι και για την προμηθεια χαρτιου υγειας! ο δημος αλεξανδρειας γιατι οχι?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πρέπει η Κουρκουτά να εξωφλήσει τα γραμμάτια των ψήφων ,φίλε!!!! Θα πείς κι άλλοι τους δώσαν ψήφους , ναι, αλλά δεν ήταν κολλητοί του Κούγκα. Άμα θέλει ο Δήμαρχος ας κάνει αλλιώς. Ας τολμήσει τώρα που λιγοστεύουν οι Αντιδήμαρχοι, να μην έχει Αντιδήμαρχο τον Κούγκα.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά οι απευθείας αναθέσης γίνονται για μικρά ποσά και υποτίθεται πως γίνονται για την επιτάχυνση των διαδικασιών. Συνήθως σε μικρές αναθέσεις οι τιμές είναι λιγάκι τσιμπημένες διότι θα υπάρχει καθυστέρηση στην πληρωμή. Υάρχει ακόμα ένας λόγος που δεν το αναφέρω απλά διότι τον γνωρίζετε όλοι.