Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Όπως το "Ευρώπη δεν είναι μόνο η Γερμανία", όπως το "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα" σε μικρή αλλαγή θα μπορούσαμε να πούμε πως "αγορά δεν είναι μόνο η Θεσσαλονίκη".
 Στην πόλη μας παρατηρείται πολλά χρόνια τώρα το φαινόμενο του κόσμου να φεύγει για ψώνια στην Θεσσαλονίκη που είναι δίπλα μας. Πολλοί οι λόγοι. Λίγο το ότι δεν είμαστε τοπικιστές (σιγά μην αφήσω τα λεφτά μου στον τάδε κλπ), λίγο το ότι έδωσαν το δικαίωμα κάποιοι καταστηματάρχες σε συμπολίτες μας με υπερβολές στις τιμές, λίγο η βόλτα που κάνεις με τα ψώνια στη Θεσσαλονίκη συνθέτουν ένα παζλ που διαιωνίζεται χρόνια τώρα στην κατά...
την δική μας άποψη καλή και προσιτή από θέμα τιμών αγορά της Αλεξάνδρειας. 
Ένα πρόβλημα το οποίο δεν κατάφεραν να λύσουν οι προηγούμενες διοικήσεις του εμπορικού συλλόγου. Και σίγουρα ένα πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα και πιο νεανική διοίκησή του. Λάβαμε την αφίσα του συλλόγου που ήταν μία καλή και έξυπνη ιδέα των υπευθύνων. Το διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης παρακολουθούνται από αρκετούς συμπολίτες μας και αν επηρεαστεί έστω και ένας προς την θετική πλευρά, ήδη θα θεωρηθεί επιτυχία. 
Βέβαια κατά την άποψή μας, αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι και αρχίσουμε να αγαπάμε επιτέλους την πόλη και τον τόπο μας, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες αλλαγών. 
Στηρίξτε την αγορά της Αλεξάνδρειας, μείνετε στην πόλη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: