Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΑΣΧΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΣΗΜΕΡΑ


 Τη μεγάλη νίκη της Α.Ε. Αλεξάνδρειας επί της Κοζάνης σκίασε το γεγονός της αποβολής του προπονητού της ομάδα μας. Ο λόγος της αποβολής δεν ήταν για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή ή κάτι αντίστοιχο, αλλά επειδή ο προπονητής μας βρίστηκε με παράγοντα της ομάδας που ήταν έξω από το γήπεδο.
  Συγκεκριμένα παράγοντας της ομάδας, διαβλέποντας ότι η ομάδα θα χάσει τον αγώνα, πήγε πίσω από τον πάγκο και ζήτησε από τον προπονητή να κάνει κάποια αλλαγή, γιατί εκείνη τη στιγμή η ομάδα παρέπαιε.
 Ο προπονητής τότε βγήκε από τον πάγκο και άρχισε να χειρονομεί και να βρίζει τον παράγοντα, με αποτέλεσμα να τον αποβάλλει ο διαιτητής!
 Θα είχε και συνέχεια, αλλά συγκράτησαν τον μαινόμενο προπονητή κάποιοι ψυχραιμότεροι, να μην έρθει στα χέρια με τον παράγοντα.
  Συνέχεια έδωσε και ο πατέρας του προπονητή ο οποίος έφτυνε και κακολογούσε την ομάδα, ότι έχει μικρό μπάτζετ, δεν πληρώνει, κλπ.
Η γνώμη μας: Φταίει ο παράγοντας για την ενέργεια του. Μεγαλύτερη ευθύνη φέρνει ο προπονητής, διότι αντέδρασε. Δηλαδή αν σε κάποιον αγώνα τον βρίζουν οι φίλαθλοι, θα βγεί να τους δείρει; Ο ρόλος του εκτός των άλλων είναι και παιδαγωγικός. Για τον μπαμπά δεν θα αναφερθούμε γιατί δεν είναι μέλος της Α.Ε. Αλεξάνδρειας. 
  Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει και συνέχεια, γιατί σήμερα συνεδριάζει εκτάκτως το Δ.Σ. της ομάδος, παρουσία του Προέδρου ο οποίος ήρθε χθες το βράδυ από την Τήνο.

3 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

οι προπονητες της εξεδρας που μονο κακο κάνουν.Με λύπη ειδα οτι και στο μπλογκ σας υπαρχουν....

Ανώνυμος είπε...

Οι προπονητές της εξέδρας και βεβαίως κάνουν κακό. Στο μπλογκ η μόνη φωτο που υπάρχει είναι η δικιά σου. Δεν καταλαβαίνω ποιούς εννοείς. Γιατί το ρεπορτάζ είναι 100% αληθινό. όσο για τη γνώμη του μπλογκ , και εγώ πιστεύω ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Προπονητής και όχι ο Λάτο.

Nikos Lioliopoulos είπε...

δεν αμφισνητησα το ρεπορταζ, αλλα σε προηγουμενη αναρτηση εγραψες "να μην κανει τα ιδια λαθη ο προπονητης". Αυτο ειναι καθαρο συμπτωμα προπονητη εξεδρας. Εκτος αν μπορεις τεχνικα να το αιτιολογήσεις. Και παλι ομως , δεν γραφεται κατι τετοιο...