Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ: ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Την αποκλειστική δήλωση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Χαλκίδη εξασφάλισε πριν από λίγα λεπτά ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 Τάσος Καμπάνης. Ο Μιχάλης Χαλκίδης δήλωσε το εξής: "Δεν θα κατέβω στις προσεχείς εκλογές παρά τις πολλές πιέσεις που δέχομαι. Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες μου". 
Είναι μία δήλωση που πρόκειται να κάνει αίσθηση στον νομό μας και όχι μόνο αφού τελευταία έχουν αυξηθεί οι φήμες που ήθελαν τον πρώην βουλευτή να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εκλογών με την Νέα Δημοκρατία. Περισσότερα αύριο το πρωί στις 09:00 στο Ράδιο Αλεξάνδρεια.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ είπε...

Τα σχόλια είναι ελεύθερα όχι για να βριζουμε αλλά να εκφράζουμε τις απόψεις μας πολιτισμένα. Σας παρακαλούμε να αποφεύγετε τους προσβλητικους χαρακτηρισμούς.
Η ομάδα του Αλεξάνδρεια-Γιδας

Ανώνυμος είπε...

Φυσιολογικά αν κατέβαινε ο Χαλκίδης θα είχε η ΝΔ άλλο ένα 5% στο νομό μας.
Μη βιάζεστε. Θέλουμε δε θέλουμε ο Χαλκίδης έχει μια δυναμική. Αν κατέβαινε θα έτρεχαν οι του Δήμου Αλεξάνδρειας για τον Βεσυρόπουλο-ενώ τώρα ούτε καν κινήθηκαν-και έτσι θα είχε διπλό κέρδος η ΝΔ.Δυστυχώς αποδείχθηκε πολύ λίγο το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και ακόμα, δυστυχώς χωρίς Χαλκίδη κενό περιεχομένου. Τελικά ήταν ο μόνος άνδρας.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο μόνος
"άνδρας" που πούλησε την παράταξη σε κρίσιμες ώρες και δεν έδωσε κανέναν αγώνα γι΄αυτή, στηρίζοντας δυνάμεις του Καμμένου, μόνο και μόνο γιατί το κόμμα δεν του έκανε τα προσωπικά του χατηράκια για να διασφαλίσει την ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ του! Γι΄αυτό καλά κάνει και δεν κατεβαίνει γιατί δεν ξεχνάμε!

Ανώνυμος είπε...

Μη σωσει και ξανακατεβεις . Φτανει τοσα που προσφερες, χορτασαμε. Ασε τις δηλωσεις. Εισαι παρελθον πλεον οπως και το κομμα που ησουν. Ακου εκει την δρακουλινα πρωτη στο επικρατειας. Εκει που εφτυνε γλυφει ο κωλοτουμπας αντωνιος κομανετσι πλεον.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΤΑ ΡΕ. ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΣΑΙ. ΣΕ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΩΣΑΝΕ ΑΛΛΟΙ...........

Ανώνυμος είπε...

oustttttttttttt
oustttttttttttt

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΜΑΣΤΑ ΡΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕ.
ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΝΤΙΚΗ. ΠΗΔΗΞΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ Η΄ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΟΥ? Ε? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!Ο κυριος ''ναι σε ολα''!!!!ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο κυριος ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ???ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ πασοκ??ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ!!!!ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΔΕΣ!!!!!!