Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ SEX TAPE!

Η τρίτη ετήσια Sex Tracker έρευνα γνωστού website έφερε την Λίντσεϊ Λόχαν στην πρώτη θέση των επωνύμων που οι χρήστες θέλουν να δουν να γυρίζουν sex tape, με το συντριπτικό ποσοστό 72,6%. Στην 2η θέση βρέθηκε η 42χρονη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ με ποσοστό.......
65,4%.
Οι ευσεβείς πόθοι των εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών του X.critic.com και πελατών της Vivid Entertainment (που ψήφισαν στην 3η ετήσια sex tracker έρευνα, η πιο έγκυρη του χώρου) είναι πολύ πιθανό να γίνουν πραγματικότητα.
Η Λόχαν, από την μια, ετοιμάζεται να γυρίσει τις πιο σέξι (και εντελώς γυμνές) σκηνές της ζωής της -με συμπρωταγωνιστή πορνοσταρ- στο The Canyons .
Ενώ η Λόπεζ βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία στα δικαστήρια με τον πρώτο της άντρα ο οποίος και έχει στην κατοχή του sex tape τρίωρης διάρκειας που είναι μαθηματικά βέβαια ότι κάποια στιγμή -νόμιμα ή παράνομα- θα κυκλοφορήσει.
Στα πλαίσια της ίδιας έρευνας 30% των χρηστών δήλωσε πως θα ήθελε να δει επί το έργω την Ντάνια Σουάρεζ, την Κολομβιανή πόρνη που «αναστάτωσε» την Μυστική Υπηρεσία κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Ομπάμα στην Καρθαγένη.
Σύμφωνα με τον Κρις Θόρν «Η ανταπόκριση του κοινού αυτή την χρονιά ήταν πιο ενθουσιώδης από ποτέ. Και είναι ενθαρρυντικό που όλο και περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται άνετα να εκφράσουν τις απόψεις για το σεξ».
Kokoras

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μενεγακη δαγκωτο!!!