Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

EIKONΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης μας είδαμε την εικόνα της φωτογραφίας που δημοσιεύουμε σήμερα. Όλων των ειδών τα σκουπίδια σε ένα σημείο όπου από την μία πλευρά είναι ο σταθμός του ΟΣΕ και από την άλλη τα γραφεία της ΔΕΥΑΑλ και άλλων.....

υπηρεσιών του δήμου Αλεξάνδρειας. Δεν τιμάει κανέναν και ντροπιάζει την πόλη στους εαυτούς μας και στους όποιους ξένους επισκέπτες έρχονται με τα τρένα του ΟΣΕ στην Αλεξάνδρεια.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τώρα φτιάχνουμε τα πεζοδρόμια.... που λεφτά για καθαριότητα;;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λεφτά και καλή θέληση πολλά μπορούν να γίνουν έστω και στους δύσκολους καιρούς που έχουμε. Αλλά κανείς απο τις δημοτικές αρχές δεν έχει μεράκι. Απλά κοιτάνε να βάζουν τους παχουλούς μισθούς στην τσεπούλα τους και δεν βαριέσαι.
Προσωπικό στον Δήμο Αλεξάνδρειας υπάρχει. Απλά έχουν μάθει να δουλεύουν όπως τους βολεύει και όταν θέλουν. Αυτοί που κάνουν την σκληρή δουλειά ας πούμε είναι λίγοι. Οι υπόλοιποι είναι προίστάμενοι δυστυχώς.
Η πόλη είναι ρημαδιό και οι εργολάβοι κάνουν πάρτι ! Εγώ εαν τα έργα δεν είναι για να αναπνεύσει η πόλη τον δημητριάδη θα κατηγορήσω και όχι τον εργολάβο! Δημητριάδη 1, 2 ,3 over! Ακούς ???????????
Σιγά μην με ακούσεις. Θα απαντήσεις με την γνωστή έκφραση και εσύ δυστυχως του τύπου : δεν.... ΜΠΙΠ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ? ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ? ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ !!!!!