Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μόλις 35 από τους 300 βουλευτές αποφάσισαν να μην παραλάβουν τα αυτοκίνητα που δικαιούνται από την Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους νεοεκλεγέντες βουλευτές που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο ήταν οι Βασίλης Κικίλιας, Ανδρέας Ψυχάρης, Φωτεινή Αραμπατζή από την Νέα Δημοκρατία και Κώστας Μπάρκας από.....
τον ΣΥΡΙΖΑ.
Απο τους βουλευτές που επανεξελέγησαν αρνήθηκαν να πάρουν βουλευτικό ΙΧ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Νικήτας Κακλαμάνης και ο Βύρων Πολύδωρας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής , όπως γράφει το protothema.gr, μετά από σχετική οδηγία του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου θα πάρουν μεν τα βουλευτικά ΙΧ, δεν θα τα κρατήσουν όμως για τους ίδιους. Τα αυτοκίνητα θα δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης θα «μεταβιβάσει» το δικαίωμα σε μονογονεϊκή οικογένεια 6 παιδιών.
Αύριο θα γίνει στην Βουλή η κλήρωση των αυτοκινήτων στους βουλευτές. Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές Αττικής δικαιούνται ΙΧ έως 1.400 κυβικά εκατοστά και αυτοί της επαρχίας έως 1.800.

blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: