Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Η μέρα ξεκινά με το να μην είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε, αφού οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα συγκρούονται με την διάθεση σας να τα ξεχάσετε όλα και να δραπετεύσετε για άλλη γη κι άλλα μέρη χωρίς σκοτούρες. Καλό είναι να βρείτε μια μέση οδό, καλύπτοντας μεν τα βασικά και αναγκαία, χωρίς όμως να τα φορτωθείτε όλα και να χάσετε τελείως το γλέντι. Γιατί δικαιοσύνη υπάρχει και στην ...διασκέδαση!

ΚΡΙΟΣ
«Κάδος ανακύκλωσης»
Το πρωί ποντάρετε τα χρήματα σας σε αγορές που δεν σας πολύ χρειάζονται και ως εκ τούτου είναι σαν να τα πετάτε στα σκουπίδια. Από το μεσημέρι και μετά, ετοιμάζεστε για ταξιδάκι ή συνεννοείστε με φίλους και κοντινά σας πρόσωπα για εξόδους και συναντήσεις. Αισθηματικά, δεν έχετε μόνο τις ευχές του Ερμή αλλά και την αμέριστη βοήθεια του για το κοινώς λεγόμενο «ψηστήρι».

ΤΑΥΡΟΣ
«Αληθινά όμορφες στιγμές»
Σήμερα, τσαλαβουτάτε στα νερά των προσωπικών σας επιθυμιών, χωρίς να είστε σίγουροι αν θέλετε να πάτε πιο βαθιά ή να γυρίσετε στα ρηχά. Από το μεσημέρι και μετά, βάζετε βενζίνη και παίρνετε το αυτοκίνητο για όμορφους και χαρούμενους προορισμούς που ίσως μάλιστα συνδυαστούν με οικονομικές ευκαιρίες. Συναντήσεις με άτομα του οικείου περιβάλλοντος ίσως συνοδευτούν από καλό φαγητό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Βρίσκετε αυτό που ψάχνετε»
Μπορεί το πρωί να νιώθετε πιασμένοι στης θλίψης τα δίχτυα όμως από το μεσημέρι και μετά βρίσκετε τον καλό και επικοινωνιακό σας εαυτό. Η διάθεση για φλερτ συναγωνίζεται τον υδράργυρο στις υψηλές θερμοκρασίες ενώ εκδίδεται έκτακτο ερωτικό δελτίο για τον «καύσωνα» στη καρδιά σας. Ίσως μοιραστείτε κάποια έξοδα με άτομα που θα συμμετέχετε από κοινού σε κάποιες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Καλύτερα ανοιχτά παρά κρυφά»
Οι φίλοι σας το πρωί είναι απασχολημένοι και ίσως δεν σας δώσουν τη σημασία που θα επιθυμούσατε όχι γιατί δεν θέλουν αλλά γιατί δεν μπορούν. Πολύ πιθανόν να κανονίσετε από το μεσημέρι και μετά να αποδράσετε από την καθημερινή ρουτίνα μαζί με το σύντροφο. Αποφύγετε να κάνετε παράπονα για κάποιους πίσω από την πλάτη τους γιατί τα πράγματα μπορούν να πάρουν άλλη τροπή από αυτή που φαντάζεστε.

ΛΕΩΝ
«Δεν θα σας βγει»
Η μετριότητα δεν είναι για εσάς αλλά από την άλλη οι ακραίες υπερβολές αρκετές φορές σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Δεν θα δειλιάσετε να βρείτε την χρυσή τομή αλλά οι συνθήκες θα μετατοπίσουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα που σας ωθούν και πάλι να χάσετε το μέτρο. Η καρδιά σας θα χτυπήσει δυνατά για πρόσωπο που θα γνωρίσετε στο φιλικό σας κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Έτοιμοι για παν ενδεχόμενο»
Η πρωινή σας επικοινωνία με πρόσωπα που θέλετε να σχεδιάσετε κάποιες δραστηριότητες θα είναι «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν». Μη βασιστείτε λοιπόν στους άλλους και φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Με τη βοήθεια του gps θα βρείτε τον προορισμό σας με ή χωρίς τους άλλους. Αλλαγές που σχετίζονται με την οικία θα ευνοηθούν από άτομα που τα έχετε πολύ ψηλά.

ΖΥΓΟΣ
«Με έχασα, με βρήκα»
Το πρωί θέλετε αρκετή ώρα για να βρείτε πρώτα μια επαφή με τον χαρούμενο και θετικό εαυτό σας και έπειτα να ανοίξετε την πόρτα της επικοινωνίας με τους άλλους. Το απόγευμα σας θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα είτε γιατί μέσα από τις συναναστροφές θα μάθετε καλύτερα τους άλλους είτε γιατί θα παρευρεθείτε σε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εισερχόμενες κλήσεις»
Το πρωί δεν μπορείτε να βρείτε την ησυχία σας εξαιτίας των άλλων που συνεχώς κάτι θέλουν και δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε ούτε λεπτό. Ωστόσο, το μυαλό σας βρίσκεται στον έρωτα και μέσα σε όλα κανονίζετε τετ-α-τετ, αφού πρώτα πάτε μια βόλτα στα μαγαζιά και ακουμπήσετε τον οβολό σας, προκειμένου να ανανεώσετε την «νυχτερινή» γκαρνταρόμπα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Διλήμματα»
Σήμερα, βρίσκετε ανάμεσα στη διάθεση να κάτσετε στον καναπέ σας και να χαζέψετε στην τηλεόραση και την επιθυμία να πάτε να γυμναστείτε και να βρείτε τη φόρμα σας. Τίποτα από όσα έχετε στο μυαλό σας δεν ακολουθούν μια ευθεία γραμμή, αντίθετα αλλιώς τα σκέφτεστε και αλλιώς έρχονται. Με το Δία στον 7ο αξιοποιήστε την ευκαιρία να οικοδομήσετε νέες σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Κρατήστε το καλό»
Οι πρωινές απολαύσεις ανοίγουν το δρόμο για μια όμορφη μέρα που θα προγραμματίσετε από το απόγευμα και μετά και θα εμπλουτίσετε με πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Μπορεί κάποιες στιγμές να περνούν μπροστά σας κάποιες αρνητικές εικόνες όσον αφορά στο σπίτι ή μέλη της οικογένειάς σας όμως και αυτή την πρόκληση μπορείτε να την αντιπαρέλθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς»
Η non stop μουσική που παίζει μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του σπιτιού σας όσο σας αρέσει τόσο σας κουράζει και από το απόγευμα παίρνετε τα κλειδιά, κλείνετε την πόρτα και ανοίγεστε σε νέες εμπειρίες που νοητικά σας ξεκουράζουν και συναισθηματικά σας ανοίγουν μια σειρά από ενδιαφέροντα παράθυρα. Συζητήσεις που στοχεύουν στην συνεργασία θα σας ανεβάσουν την πίεση στα ύψη.

ΙΧΘYΕΣ
«Όλα καλά»
Σήμερα, κινείστε νωχελικά και αργά και το διασκεδάζετε αφάνταστα γιατί μπορείτε να χαζολογάτε και να κάνετε πράγματα, χωρίς εκνευρισμό και βιασύνη. Ίσως βέβαια ξεκινήσετε για τον Πειραιά και βρεθείτε στο Πόρτο Ράφτη αλλά σίγουρα δεν θα σκάσετε, αντίθετα θα βρείτε την ευκαιρία να σκεφτείτε κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι σας και το μέλλον σας εβρισκόμενοι σε μεγαλύτερη νοητική εγρήγορση.
astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια: