Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Χτες το μεσημέρι ένας συμπολίτης μας γύρω στα 50 αισθάνθηκε δυσφορία, ενοχλήσεις στην καρδιά και επισκέφτηκε άμεσα το Κέντρο Υγείας της Αλεξάνδρειας. Εκεί αφού του έκαναν καρδιογράφημα τον συμβούλεψαν να επισκεφτεί το Νοσοκομείο της Βέροιας. Και επειδή ασθενοφόρο δεν είχαν, του είπαν να βρει εκείνος τρόπο να πάει στο.....
νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα χειρότερο, ο συμπολίτης μας επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Βέροιας και είναι καλά στην υγεία του. Τι θα γινόταν όμως αν τα πράγματα δεν εξελισσόταν με αυτόν τον τρόπο και σήμερα μιλούσαμε για νέα τραγωδία. Τα καρδιακά επεισόδια παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση και στην περιοχή μας και σε συνδυασμό με τον καύσωνα των τελευταίων ημερών τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Είναι επιβεβλημένη η παρουσία μιας κινητής μονάδας ασθενοφόρου στην πόλη μας για να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου δήμου, το γράψαμε πολλές φορές και θα το γράψουμε άλλες τόσες αν χρειαστεί. 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ακόμη περιμένουμε την άμεση παρέμβαση του Δήμου Αλεξάνδρειας.Ας πεθάνουν καμιά δεκαριά άτομα ακόμη και μετά μπορεί να συγκινηθούν. Όσο για την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν...Στην Ελλάδα αυτό μας έφαγε...η γραφειοκρατία... Άμεσα θέλει κινητοποιήσεις...Οι βουλευτές μας τι κάνουν...για πιο λόγο εξελέγησαν

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΞΥΝΕΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

οι βουλευτες βολευτικαν με τα αυτοκινητα που πηραν και τελειωσε το εργο! Ποιος νοιαζεται για ασθενοφορα και τετοιες ιστοριες. Προεκλογικα εταζαν τα παπαγαλακια. Τωρα? Λογια που εμειναν λογια. Ουτε το πιο απλο πραγμα δεν μπορει να εχει μια περιοχη σαν την Αλεξανδρεια. 1 ασθενοφορο. Ντροπη τους.

Ανώνυμος είπε...

όλο βλακίες είσαι φίλε μου ο δήμος ότι μπορεί κάνει ψάξε λίγο πιο καλά προτού αρχίσεις να πετάς κοτσάνες

Ανώνυμος είπε...

κανονικά πρέπει να κλείσουμε τους δρόμους, να βγούμε όλοι μαζί. ΑΥτό το θέμα έχει να κάνει άμεσα με την υγεία και τη ζωή τη δική μας και των αγαπημένων μας.
όσο για τους 'βουλευτές', τι να κάνουν και αυτοί;;; εντολές του κόμματος εκτελούν...
Φυσικά θα μπορούσαν να κάνουν έστω μια πράξη συμβολικού χαρακτήρα, πχ να δώσουν πίσω τα αυτοκίνητά τους με όρο να δοθεί ασθενοφόρο εδώ.
Φυσικά θα στείλουν επιστολές, θα γράψουν στις εφημερίδες κτλ κτλ για να τα ακούμε και να λέμε μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος ας αφήσει τις επιστολές διαμαρτυρίας και ας ξεσηκώσει τον κόσμο να διεκδηκίση το αυτονόητο. 'Ολοι θα του σταθούμε. Δήμαρχε μην κοιμάσαι άλλο. Φτάνει. Κοιμάσαι με τα έργα
(βλέπε πεζοδρόμια και άπειρα λεφτά υπέρ των εργολάβων - φίλων σου όπως αποδείχτηκε)
αλλά εδω παίζονται ανθρώπινες ζωές. Ξύπνα δήμαρχε απο τον ύπνο του δικαίου. Θυμάσαι κάποτε με τα στρατόπεδα είχαν έρθει και κανάλια τηε τηλεόρασης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ??>? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ?? ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ??? ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΤΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙ . ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΧΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Την αλήθεια δεν τόλμησε κανείς να την πεί στην Αλεξάνδρεια και λυπάμαι πολύ που τα στελέχη του ΚΥ , οι εργαζόμενοι σ αυτό , οι τοπικοί άρχοντες ποιούν την νύσσα και πετάν το μπαλάκι στην κερκίδα .
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Θέλουμε ασθενοφόρο στο ΚΥ , ναι ?? Το ασθενοφόρο ΜΑΣ και οι εργαζόμενοι σ αυτό ειναι απεσπασμένοι χρόνια τωρα στη ν τεχνική υπηρεσία του ΓΝ Βέροιας , έστι δεν είναι κύριοι του ΚΥΑ ??? Γιατί δεν λέτε την αλήθεια στο λαό μας ??

Υφαντιδης Μιχαλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε 4 ημαθιωτες εργαζομενοι στο ΕΚΑΒ ανα την Ελληνικη επικρατεια.Χρονια τωρα παρακαλουμε τους βουλευτες του νομου αλλα και δημαρχους νομαρχες και λοιπους να βοηθησουν να ερθουμε στον τοπο μας και να προσφερουμε τις υπηρεσιες μας στους πολιτες του νομου.πανελλαδικα ανοιγουν συνεχεια καινουριοι τομεις.ο μοναδικος νομος που εκλεισε ασθενοφορο ειναι η ημαθια.Δυστηχως μετα απο προσωπικη εμπειρια απο τους αρμοδιους του νομου(μηδενος εξαιρουμενου πολιτικου χωρου)σας λεω κυριοι οτι ειναι ανεπαρκεις και επικινδυνοι για τον τοπο μας.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

τωρα ολοι θελουν ασθενοφόρο αλλά με την ψηφο σας θελετε να μειωθεί το μεγάλο και δαπανηρό κράτος.
φταίνε οι δημόσιοι υπαλληλοι των 800 ευρώ και όχι οι πολιτικοί των 5.000-8.000 το μήνα ?
τελικά τι θελουμε ?

μόνο για μουτζες ειμαστε.
και αυτο που λενε κατι παιδια πιο πανω , που μπορει να ειναι το ασθενοφορο να του ψαξουμε ολοι και να αφησουμε τους λεονταρισμους δημαρχε