Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΕΔΕΡΝΕ ΤΗ ΝΥΦΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένας γαμπρός ξυλοκόπησε άγρια την νύφη καθοδόν προς το μέρος που θα πραγματοποιείτο η γαμήλια τελετή. Ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε και αφού έφτασαν στον προορισμό τους και...
εξελίχθηκε σε συμπλοκή μεταξύ των συγγενών που έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μπήκε στο αυτοκίνητο για να μεταβεί στον χώρο που θα γινόταν η γαμήλια τελετή. Στη διαδρομή η νύφη είπε στον άντρα της, πώς η θεία του της έδωσε ψεύτικα κοσμήματα στον αρραβώνα…
“Πως τολμάς να μιλάς έτσι για την θεία μου!” απάντησε ο γαμπρός και άρχισε να τη χτυπά.
Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, συνέχισε να την δέρνει μπροστά στον κόσμο, ενώ τα χειρότερα σημειώθηκαν την ώρα που προσπάθησαν να επέμβουν οι συγγενείς της νύφης.
Ο γαμπρός έβγαλε όπλο και τους απείλησε να μην πλησιάσουν. Οι συγγενείς και των δύο πλευρών μπήκαν στην μέση και ξέσπασε ένας τεράστιος καυγάς, με τον γαμπρό να επιτίθεται εκ νέου στη νύφη που κατέρρευσε στο δρόμο.
Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας και τη σύλληψη 10 ατόμων…
trelokouneli

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι ένας γάμος που είχε ενδιαφέρον. Αυνήθως είναι πολύ γλυκανάλατοι οι γάμοι. Σαν ΄ρομαντικές κομεντί , που όλοι υποδύονται τους ρόλους τους. Εδώ τουλάχιστον είχαμε έιλικρινείς αντιδράσεις. (Εννοείται ότι δεν συμφωνώ με τη βια!)