Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Η χτεσινή κατεπείγουσα όπως χαρακτηρίστηκε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας αφορούσε την εκμίσθωση τριών αγροτεμαχίων στον Λουτρό, στον Σχοινά και μέσα στην πόλη της Αλεξάνδρειας σε εταιρία με φωτοβολταϊκά. Μάλιστα όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος το σώμα, στο ταμείο του.....

δήμου εισήλθαν 132 χιλιάδες ευρώ από την εκμίσθωση. Ήταν ένα θέμα ωστόσο το οποίο είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση του Μπ. Γκιόνογλου και αποδίδει καρπούς φέτος.
***
Το όνομα του Ζαχαρία Κοριτίδη διαβάστηκε στις παρουσίες πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, κάτι που εντόπισε άμεσα ο Γ. Σπυρίδης και ανέφερε πως προφανώς είχε γίνει λάθος στα πρακτικά. 
***
Ποιος θα το πίστευε μερικά χρόνια πίσω πως ο Τάσος Τασιόπουλος και η Άννα Λαμπίρη (φώτο) θα καθόταν σε διπλανά έδρανα και μάλιστα με την ίδια παράταξη. Το μεγαλύτερο μέντιουμ του κόσμου δεν θα μπορούσε να κάνει τη συγκεκριμένη πρόβλεψη!
***
Η επιμονή της αντιπολίτευσης στη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με το θέμα των φωτοβολταϊκών είχε να κάνει με την "δικαίωση" που επιζητούσε η παράταξη Γκιόνογλου αφού εκείνη είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες του θέματος. Μάλιστα σε παλαιότερη συνεδρίαση ο Νίκος Ανεσίδης είχε δεχθεί έντονη κριτική από την παράταξη Δημητριάδη για το θέμα το οποίο όμως με την πάροδο του χρόνου τον δικαίωσε αφού ο δήμος Αλεξάνδρειας επωφελήθηκε όπως αποδείχθηκε στη χτεσινή συνεδρίαση. 
***
Μικρής διάρκειας συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χτες η οποία ξεπέρασε για λίγο τα 60 λεπτά. Ελάχιστη η προσέλευση του κόσμου αφού οι περισσότεροι δεν το γνώριζαν και κάποιοι άλλοι βρισκόταν ακόμα στις εργασίες τους. 
***
Όπως είχε δεσμευτεί σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με το έγγραφο που παρέλαβε για την αργία του. Παρά την επιμονή του Νίκου Ανεσίδη να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, ο δήμαρχος ανέφερε πως πρόκειται για εμπιστευτικό έγγραφο το οποίο δεν μπορεί να κοινοποιηθεί (λεπτομέρειες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: