Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα και μικρή περαιτέρω ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε αύριο Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη.....
Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Ωστόσο στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Εξαίρεση αποτελούν τα βορειοδυτικά πελάγη όπου οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Ασθενείς έως μέτριοι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε αύριο Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 27. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τις πρωινές ώρες στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε αύριο Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: