Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Aλεξάνδρειας και Περιχώρων ενημερώνει τους καταναλωτές ότι η θερινή εκπτωτική περίοδος ξεκινά τη Δευτέρα 16/07/2012 και λήγει τη Δευτέρα 31/08 2012.
Τα καταστήματα του δήμου μας είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν. Είναι σίγουρο πως σε όλα τα μαγαζιά μπορείτε να βρείτε προϊόντα τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα που......

ψάχνει ο καθένας μας.
Καλούμε τους καταναλωτές-δημότες του δήμου μας να επωφεληθούν από τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων που θα γίνονται στα καταστήματα τόσο της Αλεξάνδρειας όσο και στα καταστήματα των γύρω περιοχών, ποσοστά τα οποία θα αγγίξουν και θα ξεπεράσουν σε κάποιες περιπτώσεις το 70%.
Προτείνουμε επίσης στους καταναλωτές να κάνουν την έρευνα αγοράς, να προσέχουν την διπλή αναγραφόμενη τιμή στα προϊόντα, ώστε να αποφευχθεί κάθε παραπλανητική ενέργεια.
Ο εμπορικός κόσμος του δήμου μας εδώ και πολλά χρόνια είναι δίπλα στην κοινωνία της πόλης μας.
Την δεδομένη χρονική περίοδο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους.Είναι η ευκαιρία να στηρίξουμε τα "ΔΙΚΑ" μας μαγαζιά,τα μαγαζιά της πόλης μας που το έχουν τόσο ανάγκη.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ...ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

poli efxaristos na stiriksoume tin agora tis polis mas alla otan mia evdomada prin tis ektposis anevazoun tis times kai stis ektposis ine pio akriva apo oti prin. eeee den imaste kai toso vlakes.........kai den to exo paratirisi mono ego