Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Σήμερα η μέρα προτάσσει παραλία, χαλάρωση και όμορφες στιγμές. Σε φόντο... θαλασσί θα περπατήσετε, θα κολυμπήσετε και θα πιαστείτε χέρι – χέρι με τον έρωτα που θέλει να σας πάρει μακριά από την καθημερινότητα και να σας πάει στον κόσμο που η αγάπη κατοικεί και το όνειρο σας συντροφεύει!

ΚΡΙΟΣ
«Δεν λέτε να ησυχάσετε»
Δεν είστε από αυτούς που αγαπάνε την αδράνεια για αυτό σήμερα ακόμα και μέσα στην ηρεμία η ενέργεια σας ξεπηδάει σαν πίδακας. Μπορεί κάποιες συγκρούσεις να ανάψουν τα αίματα όμως επί το πλείστον θα κυριαρχεί μια όμορφη ατμόσφαιρα με το πλανητικό σκηνικό να σιγοντάρει τα ερωτικά σας σχέδια και να σας οδηγεί στις λεωφόρους της καλοκαιρινής ευτυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ
«Με το άρμα της φαντασίας»
Σήμερα κάνετε όνειρα που τα μοιράζεστε με τους φίλους ή πρόσωπα που έχουν κοινούς στόχους με εσάς. Κάποια έξοδα για το σπίτι το μεταμορφώνουν σε παλάτι, ακόμα και αν χρειάζεται να δείτε με τα μάτια της φαντασίας. Το σύμπαν είναι με το μέρος σας όσον αφορά τα οικονομικά σας ενώ ακόμα και αν δυσκολευτείτε θα βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη δουλειά και την χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ξέρετε που οδηγεί ο δρόμος»
Σας αρέσει να βλέπετε την πιο όμορφη πλευρά των πραγμάτων και, ακόμα και αν κάποιες καταστάσεις τις ωραιοποιείτε, νιώθετε ότι συμβαίνει εν γνώσει σας. Αισθηματικά, αν και δείχνετε διατεθειμένοι να κολλήσετε τα σπασμένα κομμάτια, στην πράξη τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί τα σημάδια είναι ορατά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Καλοκαιρινά ραντεβού»
Η επικοινωνία σας με τους άλλους διανθίζεται από όμορφα συναισθήματα ενώ η διαίσθησή σας αποδεικνύεται αληθινή όσον αφορά ταξίδια και μετακινήσεις. Μυστικά ραντεβού και ερωτικές ενώσεις παραφυλάνε στην άκρη του μυαλού σας ενώ κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες για να είστε πανέμορφοι και προπάντων στην ώρα σας.

ΛΕΩΝ
«Ακόρεστη επιθυμία»
Με τη Σελήνη στον 8ο θα σκανδαλίσετε με την ερωτική και συνάμα περιπαιχτική σας διάθεση. Οι γλυκές απαγορευμένες απολαύσεις θα σας ανοίξουν την όρεξη και το πιθανότερο είναι να ευχαριστηθείτε ένα πλούσιο ερωτικό γεύμα. Οι σχέσεις σας με κοντινά πρόσωπα ίσως παρουσιάσουν ρωγμές και κάνετε ότι μπορείτε για να αποκατασταθεί η μεταξύ σας ενότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Το ηδύποτο της χαράς»
Σήμερα, κερνάτε τους άλλους χαρά και ευτυχία ενώ δεν αποκλείεται μαζί με το ταίρι σας να αποδράσετε σε ένα όμορφο καλοκαιρινό προορισμό. Ένα πορτοφόλι με μέλλον πρέπει να αποφεύγει ένα παρόν με έξοδα και για αυτό παλαντζάρετε ανάμεσα στο «θέλω» και στο «μη». Ίσως κάνετε σκέψεις και πάρετε αποφάσεις που προς το παρόν δεν θα τις μοιραστείτε με κανέναν.

ΖΥΓΟΣ
«Δεν είναι όλοι έτοιμοι για την αλήθεια»
Σήμερα, η ραστώνη εναλλάσσεται με την πνευματική έκσταση και το όνειρο με την πραγματικότητα. Αν και έχετε την αίσθηση ότι η ευθύτητα είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία των σχέσεων ίσως διαπιστώσετε ότι οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι και προτιμούν τη συνήθη συγκαταβατική σας στάση. Μετακινήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σας ίσως γίνουν σε κάποιο αγαπημένο σας μέρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Παίζετε στο αγαπημένο σας έργο»
Η αγάπη για εσάς είναι ευχαρίστηση, όταν είναι ειδυλλιακή ή μυστική. Σήμερα, το όνειρο συνδυάζεται με το κρυφό οπότε έχετε όλα όσα θέλετε για να είστε ευτυχισμένοι. Χρήματα που περιμένετε έρχονται με δόσεις ενώ τα έσοδα του συντρόφου σας επεκτείνονται και πολλαπλασιάζονται. Μια συμφωνία ίσως σας κρατήσει ξάγρυπνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Χάνεστε και κλείνεστε»
Το σπίτι σήμερα αποτελεί είτε το ησυχαστήριο σας είτε το πνευματικό σας εργαστήριο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους διευρύνονται και εμπλουτίζονται με πολλά και νεότερα πρόσωπα. Το ταίρι σας νιώθετε ότι σας ταιριάζει και σας συμπληρώνει ενώ οι παλμοί της ζωής σας χτυπούν σαν δύο καρδιές σε μια. Για τους αδέσμευτους κάτι καινούργιο ξεκινά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Μεγάλες δηλώσεις»
Σήμερα, καταλαβαίνετε αυτά που οι άλλοι δεν βλέπουν και φροντίζετε να τους «διαφωτίσετε». Όμορφες συζητήσεις και ευχάριστες μετακινήσεις σας φτιάχνουν τη διάθεση ενώ, προσπαθώντας να βγάλετε προς τα έξω κάτι που δεν είστε, ίσως υποπέσετε σε σφάλματα. Πολλοί από εσάς θα ψάξετε τα κρυφά μονοπάτια του έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Κερδίζετε αλλά δεν χαρίζετε»
Σήμερα, κάποιες οικονομικές ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν αλλά και κάποιες συναισθηματικές μεταπτώσεις μπορεί να σας ωθήσουν σε αγοραστικές «δραπετεύσεις». Ο χρόνος που περνάτε μαζί με φίλους είναι ευχάριστος ενώ δεν αποκλείεται ο έρωτας να σας βρει συνεπιβάτες στο ίδιο βαγόνι. Άρνηση και απροθυμία για συμβιβασμό.

ΙΧΘYΕΣ
«Ψαράκια του γλυκού νερού»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αναδύεστε από το βυθό της θλίψης και ξεπροβάλλετε στην επιφάνεια της ζωής όμορφοι, ελκυστικοί και ερωτικοί. Σίγουρα ο άνεμος που πνέει στην ερωτική σας ζωή ξεσηκώνει πολλά μποφόρ έντασης και πάθους, αναζητώντας μια ρομαντική ένωση που θα είναι παράλληλα και νοητική και ψυχική.
astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια: