Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

Σήμερα, μπορεί να μην νιώθετε άνετα για να προσεγγίσετε άτομα που έχουν ισχύ ή εξουσία, όμως η επιτυχία μπορεί να έρθει από τη μια στιγμή στην άλλη, εάν αξιοποιήσετε την ευφυΐα σας ή αποκαλύψετε τις δυνατότητες σας άμεσα και γρήγορα. Τέλος, με το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη το σημείο G είναι στα... αυτιά, με τα λόγια να αποτελούν το καλύτερο αφροδισιακό.

ΚΡΙΟΣ

«Το ένα μετά το άλλο»
Σήμερα, επαγγελματικές υποθέσεις και εξελίξεις γενούν νέα προβλήματα που καλείστε να αξιολογήσετε με σύνεση και στη συνέχεια να οργανώσετε τα βήματα για την επίλυση τους. Ένα ξαφνικό ταξίδι μπορεί να είναι αυτό που ζητάτε για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανακαλύψετε αισθήσεις που είχατε ξεχάσει ότι υπάρχουν. Οι γεννημένοι του 1975 θα πάτε κόντρα σε νόμους και κανόνες.

ΤΑΥΡΟΣ
«Η ύψιστη ικανοποίηση της γνώσης»
Σήμερα, δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στη σπουδαιότητα της γνώσης, καθώς αισθάνεστε ότι με τη βοήθειά της μπορείτε να αντιπαρέλθετε κάποιες αντίξοες συνθήκες. Παράλληλα, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανόν κάποιες ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις να διευκολύνουν κάποια θέματα που σχετίζονται με την οικεία σας. Οι γεννημένοι του 1985 μαζί με άλλους θα δημιουργήσετε κάτι νέο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ασταμάτητοι»
Με δική σας πρωτοβουλία γίνονται προετοιμασίες για διακοπές μαζί με φίλους και σήμερα πιθανόν να πετύχετε μοναδικές ευκαιρίες σε σχέση με τις επικείμενες μετακινήσεις σας. Ερωτικά, μπορεί κάποια πράγματα να μη σας βγουν αλλά δεν απογοητεύεστε, αντίθετα αποτελούν πρόκληση για να μάθετε να επιμείνετε. Κάποια χρήματα καθυστερούν. Οι γεννημένοι του 1987 θα επαινεθείτε για μια καλή πράξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Καλύτερα μόνοι σας»
Οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι όπως θα τις θέλετε και για αυτό νιώθετε ότι θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι της ηρεμίας σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας δίνει ευκαιρίες να αισθανθείτε καλά μέσα από κάποια δώρα νοητικού περιεχόμενου ενώ κάποιοι φίλοι σας συμπαραστέκονται σε κάποιες ανησυχίες. Πολύ πιθανόν ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας να σας δώσει κάποια χρήματα. Οι γεννημένοι του 1974 νιώθετε ότι εξελίσσεστε πνευματικά και διανοητικά.

ΛΕΩΝ
«Ρισκάρετε και πετυχαίνετε»
Ο τρόπος που χειρίζεστε προσωπικές υποθέσεις αποδεικνύεται ιδιαίτερα ξεχωριστός ενώ οι εξελίξεις σας επιτρέπουν να συνεχίζετε να σκέφτεστε θετικά. Επαγγελματικά, νιώθετε κάπως κουρασμένοι για αυτό φροντίστε να αποφορτιστείτε από εργασίες που μπορούν να τις κάνουν άλλοι. Ο υπέρ-συγκεντρωτισμός είναι που σας φθείρει. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε πολλές δύσκολες ερωτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Πηγαίνοντας παρακάτω»
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θέματα που σχετίζονται με ευχάριστες δραστηριότητες συναντούν εμπόδια και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στους σημερινούς σας στόχους. Από την άλλη, κάποιες ευχάριστες ειδήσεις έρχονται να σας αλλάξουν τη διάθεση και να σας δώσουν ελπίδες όσον αφορά την εργασία και τη βελτίωση της καθημερινότητας. Οι γεννημένοι του 1969 θα ανοίξετε την πόρτα της ευτυχίας.

ΖΥΓΟΣ
«Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος»
Αν και θα θέλατε να είχατε τη στήριξη της οικογένειάς σας, οι συνθήκες δεν ευνοούν και προσπαθείτε μόνοι να τα βγάλετε πέρα σε κοπιαστικές εργασίες. Ευτυχώς, με τον Άρη στον 1ο έχετε όλο το θάρρος και συνάμα τη δύναμη για να τολμήσετε, να δράσετε και να τα καταφέρετε. Αισθηματικά, ένας κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1986 θα συγυρίσετε οικονομικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Έτοιμοι για τη νίκη»
Σήμερα, δεν θέλετε να συζητάτε το ενδεχόμενο του τι θα κάνετε, αν χάσετε γιατί αυτό το σενάριο δεν υπάρχει για εσάς. Μπορεί να χάσετε μια μάχη αλλά θα κερδίσετε τον πόλεμο. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μπορεί να σας αποφέρει μεγάλα κέρδη με μικρά κόστη. Αισθηματικά, νιώθετε ότι έχετε βρει το μυστικό συνδυασμό του ερωτικού χρηματοκιβωτίου. Οι γεννημένοι του 1982 δεν θα αρκεστείτε στα λίγα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Κοντά στη στεριά της αγάπης»
Τα οικονομικά σας στερεύουν και σήμερα δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο από το να περιμένετε. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό έξυπνες ιδέες και απρόσμενες συναντήσεις σας κάνουν να ξεχάσετε τα παλιά και να προχωρήσετε με γρήγορα βήματα προς το μέλλον. Όμορφες συζητήσεις με το σύντροφο σας φέρνουν πιο κοντά. Οι γεννημένοι του 1971 θα είστε ταπεινοί στη νίκη και αλαζονικοί στην ήττα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πρότυπα για τους άλλους»
Σήμερα, κρίνετε ότι η παραδειγματική σας συμπεριφορά μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από οποιαδήποτε δίδαγμα. Οικονομικές ευκαιρίες παρουσιάζονται ξαφνικά αλλά τις ελέγχετε προσεκτικά. Η σχέση με το σύντροφο είναι καλύτερη από ποτέ και αυτό αντικατοπτρίζεται τόσο στην επικοινωνία όσο και στην ερωτική ζωή. Οι γεννημένοι του 1989 θα δυσκολευτείτε να αφήσετε την έντονη ρουτίνα της εργασίας για χάρη των διακοπών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Μεγάλες δημιουργίες»
Σήμερα νιώθετε ότι μπορείτε να μάθετε τι σκέφτεται ο άλλος, όχι από αυτά που λέει αλλά από αυτά που κάνει. Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό η ευφυΐα συναντά την ευκαιρία και κάτι μεγάλο δημιουργείται. Ερωτικά, κινείστε έξυπνα, γρήγορα και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη όρεξη ένα πρόσωπο που προσπαθεί μάταια να σας ξεφύγει. Οι γεννημένοι του 1975 θα δείξετε τη δύναμη σας στους άλλους.

ΙΧΘYΕΣ
«Τα καλύτερα έρχονται»
Σήμερα σας αποκαλύπτουν ευχάριστα νέα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά και μπορούν να αυξήσουν τα οικονομικά σας. Αισθηματικά, πέρα από ανοιχτή καρδιά θα πρέπει να έχετε και ανοιχτό μυαλό, προκειμένου να γνωρίσετε την ευτυχία. Κάποιες αποφάσεις στο χώρο του σπιτιού θα παρθούν με βάση το τι θέλει η πλειοψηφία. Οι γεννημένοι του 1976 δεν θα αντέξετε την πλήξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: