Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Η φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται φέρνει αντιδράσεις από το υπουργείο δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, είναι ζήτημα ωρών (αν δεν δεν έχει ήδη γίνει) να ζητηθεί η διενέργεια κατεπείγουσας ένορκης διοικητικής για τον εντοπισμό του κινητού με το οποίο έγινε η λήψη της συγκεκριμένης φωτογραφίας, αφού παραβιάζεται το απόρρητο των φυλακών. Απ' ότι φαίνεται, προβλήματα μάλλον θα έχει και η.....
διεύθυνση των φυλακών, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και το ξήλωμα, αφού γορεύεται αυστηρά η λήψη φωτογραφιών εντός σωφρονιστικών ιδρυμάτων ενώ οι επισκέπτες των κρατουμένων απαγορεύονται να έχουν μαζί τους αντικείμενα κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου!
Πρόβλημα, όμως, θα έχει και η εφημερίδα "Πρώτο ΘΕΜΑ", αφού σύμφωνα με το νόμο, η φωτογράφηση κρατούμενου μες σε σωφρονιστικό ίδρυμα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεσή του αποτελεί ποινικό αδίκημα, δεδομένου ότι αποτελεί διαπόμπευση της προσωπικότητας, πολλώ δε μάλλον στην περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου, που δεν έχει καταδικαστεί!
Κοιτάχτε που μπορεί ο Άκης να τραβήξει και καμιά αγωγή στον Θέμο Αναστασιάδη και την παρέα του, κι εκεί που θα του κατασχέσουν την περιουσία, να βρεθεί με χρήματα και να αγοράζει πάλι όσα παράνομα απέκτησε!!!!
planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: