Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΗΜΕΡΑ 7η-ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΕΣΑ!

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και άνοδο της θερμοκρασίας σε πολύ υψηλά επίπεδα, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 15 Ιουλίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 24 έως 39 στη Νότια Ελλάδα, από 21 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 34 βαθμούς στα.....

νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 37 ως 38 βαθμούς. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και έντονη ζέστη περιμένουμε σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Βόρειοι ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό. 
Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: