Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα δυτικά και βόρεια, αλλά και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 37 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 32 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα......

πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
Ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη περιμένουμε σήμερα Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς, ενώ στις ακτές οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι και τις πρωινές ώρες στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι.
Ζεστό καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη σήμερα Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: