Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟΥΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ηλιοφάνεια, περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 23 έως 32 στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από.....
22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα φτάσει τους 32 βαθμούς. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ενισχυμένους ανέμους περιμένουμε σήμερα Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. 
Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: