Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΣΑΣ

Η βελτίωση των κοιλιακών αποτελεί πρόκληση και είναι δύσκολη αποστολή για πολύ κόσμο, από αθλητές μέχρι απλούς ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να κάνουν δίαιτα.
Ακολούθως, μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διώξετε το περιττό πάχος από την περιοχή της κοιλιάς:
1. Αυξήστε την κατανάλωση του νερού, έχοντας ένα μπουκάλι μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Καταναλώνοντας το νερό θα έχετε ένα αίσθημα πληρότητας έτσι ώστε να μην «τσιμπολογάτε». Επίσης, το δέρμα σας θα λάμψει και οι μύες σας θα επανέλθουν πιο γρήγορα μετά την άσκηση.
2. Να καταναλώνετε καθημερινά ωμά, φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Αν τα μαγειρεύετε, αποφύγετε να είναι σε συνδυασμό με λιπαρά.
3. Φροντίστε να κοιμάστε καλά.
4. Λάβετε τον σωστό αριθμό θερμίδων με φαγητά που περιέχουν βιταμίνες (όχι junk food), υποστηρίζοντας έτσι την ενέργεια που απαιτεί το σώμα σας για να επιταχυνθεί ο μεταβολισμός σας.
5. Κάνετε κοιλιακούς κάθε μέρα. Η καθημερινή πεντάλεπτη άσκηση των κοιλιακών θα σας εκπλήξει με τα αποτελέσματά της σε ένα μόνο μήνα.
6. Φροντίστε ώστε τα γεύματά σας να είναι υψηλής πρωτεϊνικής αξίας και να περιλαμβάνουν άπαχο ψητό κρέας, άπαχο γάλα και αυγά, τα οποία είναι και από τις καλύτερες πηγές λήψης πρωτεΐνης.
meacolpa

Δεν υπάρχουν σχόλια: