Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, σποραδικές μεσημεριανές καταιγίδες στην Ανατ. Μακεδονία και στη Θράκη και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στα πελάγη, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 20 ως 34 βαθμούς στη.....

Βόρεια Ελλάδα, 22 ως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 22 ως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 ως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς.
Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι βορείων-βορειοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Ηλιοφάνεια με ζέστη περιμένουμε σήμερα Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 ως 35 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή σήμερα Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Θερμαϊκό, με εξασθένιση μετά το μεσημέρι.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: