Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σε διαμετρικά αντίθετη γραμμή από αυτή, που χάραξε ο Ευ. Βενιζέλος εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφορικά με τη συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ.
«Θα δώσουμε όλα μας τα στελέχη, αυτά που έχουν δοκιμαστεί και άλλα νεότερα αν χρειαστεί, για να συμμετάσχουν στα πιο κρίσιμα υπουργεία» σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν παίζει με.....

τη συνευθύνη και δεν τη φοβάται».
«Στόχος είναι να σχηματισθεί η ισχυρότερη και αρτιότερα στελεχομένη κυβέρνηση, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη επαναδιαπραγμάτευση στις 28 Ιουνίου στις Βρυξέλλες» σχολίασε ο κ. Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο MEGA.
Να σημειωθεί πως στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ, ο Ευ. Βενιζέλος επέμεινε στη χαμηλή εκπροσώπηση από τεχνοκράτες ή πρώην βουλευτές με τα τρία στελέχη να εμμένουν στην άποψή τους, γεγονός που οδήγησε σε σύγκρουση με τους Μ. Χρυσοχοϊδη, Α. Λοβέρδο και Π. Ευθυμίου.
Τέλος, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι θεωρεί δεδομένο ότι «η ΚΟ του κόμματος αύριο θα λάβει την πιο σωστή απόφαση», αποφεύγοντας να σχολιάσει το ενδεχόμενο να λάβει απόφαση για μη συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση συνεργασίας.

24h.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και για αυτο φταιει ο συριζα ζωα αγροτες. Ειστα ζωα. ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο αδιάβαστος που πριν από λίγο καιρό ανέφερε δημόσια ότι ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
όσοι δεν πιστεύετε, δείτε το παρακάτω βίντεο, ειδικά στο 0.48 και παρακάτω...

http://www.youtube.com/watch?v=xb1K7RNpSSQ

ΑΔΙΑΒΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ