Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Χάρη στην όμορφη και λαμπερή Σελήνη στο Λέοντα φιλοδοξείτε να περάσετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές και να ζήσετε σαν μικροί... βασιλιάδες! Οι θετικές όψεις της Σελήνης σας παρέχουν όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το προσωπικό βασίλειο της χαράς και της ευτυχίας σας. Και εν αναμονή του Σαββατοκύριακου θα κάνετε μεγαλοπρεπείς προετοιμασίες προκειμένου τα φώτα του θαυμασμού να πέσουν πάνω σας.

ΚΡΙΟΣ
«Κοιτώντας κάτι όμορφο»
Με τη Σελήνη στον οίκο της διασκέδασης η μέρα σας έχει ξεκινήσει όμορφα καθώς έχετε κάτι και συναρπαστικό να περιμένετε. Είτε έχετε κανονίσει να φύγετε για Σαββατοκύριακο με το σύντροφο σας είτε να πάτε για καφέ ή ποτό με αγαπημένα πρόσωπα το σίγουρο είναι ότι η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη. Οι ελεύθεροι Κριοί έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και τις αξιοποιείτε όλες. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα.

ΤΑΥΡΟΣ
«Η ψυχή σας αναζητά τη χαρά»
Με τη Σελήνη στο Λιοντάρι είτε θα οργανώσετε μια γιορτή μέσα στο σπίτι είτε θα φροντίσετε η οικία σας ή το δωμάτιο σας να σας δίνει την αίσθηση ότι ζείτε στο προσωπικό σας ανάκτορο. Με την Αφροδίτη ανάδρομη όλο και θυμάστε κάποια έξοδα που θέλετε να κάνετε, προκειμένου να ευχαριστείτε τον εαυτό σας ή τους άλλους. Πολύ πιθανόν κάτι να καθυστερήσει. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως ξεκινήσετε μια ευχάριστη δραστηριότητα που κάνετε παλαιότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Με τη βαλίτσα στο χέρι»
Συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν κάποια μορφή εξουσίας θα είναι απαραίτητες σήμερα, προκειμένου να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας. Παράλληλα, ευχάριστες μετακινήσεις και όμορφες ειδήσεις θα αποτελέσουν το μονοπάτι που θα περπατήσετε μαζί με φίλους, αδέρφια και κοντινά πρόσωπα. Το αντίδοτο στη γκρίνια της οικογένειάς σας, που δεν είστε καθόλου σπίτι, θα είναι δωράκια από τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Οι γεννημένοι του 1974 θα λάβετε θετικά σχόλια για την ανανεωμένη σας εμφάνιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Εκφράστε αυτά που θέλετε»
Με τη Σελήνη στον 2ο έχετε την τάση να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να προσέχετε τη διαχείρισή τους. Παρόλα αυτά, κάποια έξοδα που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα δεν θα τα αποφύγετε. Μπορεί να δυσκολευτείτε με αποφάσεις που αφορούν μελλοντικές βλέψεις σας αλλά όσον αφορά εκκρεμότητες που αφορούν στο παρελθόν μπορείτε άνετα να βρείτε λύση. Λίγο κυνήγι θέλει. Οι γεννημένοι του 1975 θα τολμήσετε να αντισταθείτε σε μια αδικία.

ΛΕΩΝ
«Σαν σταρ»
Το ταλέντο να τραβάτε την προσοχή επάνω σας το έχετε εκ γενετής και σήμερα για άλλη μια φορά θα αισθανθείτε σαν να περπατάτε στο κόκκινο χαλί και όλοι περιμένουν ένα χαμόγελο ή μια ματιά σας. Ίσως υπερβάλλετε σε κάποιες εκδηλώσεις σας αλλά δεν θα ενοχλήσουν κανέναν, αντίθετα μάλιστα θα ενθουσιάσουν γιατί ό, τι κάνετε το κάνετε με καλή καρδιά. Οι γεννημένοι του 1989 θα τρελάνετε κόσμο με τα ερωτικά σας καμώματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Γιγάντια μικρά»
Με τη Σελήνη στον 12ο ίσως ανησυχήσετε ότι μια φιλία χάλασε, καθώς μια συναισθηματική απομάκρυνση είναι έντονη ανάμεσα σε εσάς και ένα φιλικό πρόσωπο. Παρόλο που υπάρχει μια αμφότερη δυσαρέσκεια, στη συνέχεια θα υπάρχει η ευκαιρία να συζητήσετε και να διαλυθούν τα γκρίζα σύννεφα μεταξύ σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να χαρείτε και να δείτε την όμορφη πλευρά της ζωής. Οι γεννημένοι του 1982 θα αγωνιστείτε για πράγματα που φαίνονται χαμένα.

ΖΥΓΟΣ
«Είστε καλά και φαίνεται»
Η Σελήνη στον 11ο οίκο δίνει ζωή στην κοινωνική σας ζωή ενώ μέσα από φιλικές προτάσεις και προσκλήσεις βιώνετε την αγάπη και την αποδοχή. Με ανεβασμένη την αυτοεκτίμηση ανταποκρίνεστε πιο άνετα σε νέες γνωριμίες και συνάμα δέχεστε με μεγαλύτερη χαρά δώρα και ευκαιρίες που σας φέρνει η ζωή. Θετική μέρα για εξόδους με πρόσωπα από το χώρο εργασίας. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε θέματα από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Τσάμπα αγχώνεστε»
Η άνοδος και η εξέλιξή σας φαίνεται να σας απασχολούν έντονα σήμερα μιας και κάποιες καταστάσεις στο χώρο της δουλειάς ή της κοινωνικής ζωής όσο μπορούν να σας ανεβάσουν στο βάθρο της επιτυχίας αλλά τόσο μπορούν να σας καταποντίσουν στο βυθό της αφάνειας. Οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν σήμερα, αντίθετα κάθε μέρα σας ανοίγονται και καινούργιες. Οι γεννημένοι του 1967 θα στηρίξετε μια νέα κίνηση που πιστεύετε ότι αξίζει να αναδειχθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Άνεμος ανανέωσης»
Θετικά και χαρούμενα είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε από τους άλλους και αυτό αρκεί για να είστε αισιόδοξοι και ναι νιώθετε ότι η ζωή θα σας τα φέρει όλα όπως επιθυμείτε. Μετακινήσεις για χάρη του συντρόφου σας θα σας ανταμείψουν με ηθική ικανοποίηση και μεγάλη χαρά. Οι σχέσεις με άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη απαιτούν περισσότερη ευελιξία. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως ακούσετε τα παράπονα ενός συγγενικού προσώπου για κάποιο άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ντόλτσε βίτα»
Η καθημερινή σας ζωή εμπλουτίζεται από επαφές και συναναστροφές με πρόσωπα χαρούμενα και κεφάτα. Ίσως υπάρχουν κάποιες αναχωρήσεις και επιστροφές που θα αναταράσσουν το πρόγραμμα σας αλλά τις πιο πολλές φορές θα σας μένει η γεύση της ευχαρίστησης παρά της δυσαρέσκειας. Μαζί με άλλα πρόσωπα ίσως ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Οι γεννημένοι του 1991 θα αντιταχθείτε στα θέλω των μεγαλύτερων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Χωρίς βαρίδια»
Επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις είναι στην ατζέντα της ημέρας ενώ οι όροι κάποιας συμφωνίας απασχολούν το νου σας. Η μέρα ευνοεί ερωτικά τετ-α-τ, όμορφες εξόδους και ευχάριστες συναντήσεις. Οικονομικά, αναμένετε μια βελτίωση που όμως προαπαιτεί την ολοκλήρωση κάποιων εργασιών. Το θετικό είναι ότι βλέπετε τα καλύτερα να έρχονται. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως ενοχληθείτε από την επιμονή ενός πρόσωπου που σας διεκδικεί ερωτικά.

ΙΧΘYΕΣ
«Συναισθηματικές επενδύσεις»
Το ενδιαφέρον σας σήμερα είναι στραμμένο τόσο στα παιδιά όσο και σε ευχάριστες εκδηλώσεις ή δραστηριότητες. Ίσως κανονίσετε να πάτε κάπου κοντά σε θάλασσα ή σε ένα φιλικό σπίτι. Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ευνοεί να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να αισθάνεστε ότι, αν και όλα περνούν από τα δικά σας χέρια, κυλούν ακριβώς όπως θέλετε. Οι γεννημένοι του 1971 θα διστάσετε να ανταποκριθείτε σε ένα ερωτικό κάλεσμα.
astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια: