Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ήταν κάποτε δυο λιοντάρια στο ζωολογικό κήπο. Υπήρχε αβυσσαλέα κακία μεταξύ τους κι οι φύλακες είχαν από χρόνια χτίσει ένα διαχωριστικό ανάμεσά τους. Και μόνο στη θέα ή τη μυρωδιά ο ένας του αλλουνού, λύσσαγαν μανιασμένα ποιος θα είναι ο βασιλιάς του κελιού. Ένα βράδυ ξεχάστηκε ανοικτό το διαχωριστικό, πριν τη χαραυγή η αγωνία περίσσευε αν προφταστεί το κακό, αλλά μάταια. Τα λιοντάρια είχαν χιμήξει το ένα πάνω στ΄ άλλο, με τέτοια ορμή, με....

τόσο αλληλοσπαρακτικό μίσος, που οι φύλακες βρήκαν μόνο τις ουρές τους…
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφιστήκαμε να φέρουμε ομόνοια και ελπίδα. Από την κάλπη λάβαμε κομμάτια απροσκύνητης ψυχής, όχι μόνο χιλιάδες ψήφους. Οι φοβικές κορώνες δεν μας αφορούν, οι φυτεμένες έχθρες δεν πρέπουν στα παιδιά μας κι ούτε είναι επένδυση να εκλέγεσαι μέσα από μαγνητικά πεδία πόλωσης. Θα δώσουμε μάχες να γκρεμίσουμε κάθε κελί που μας φράζει την Ελλάδα με τις μπουκαμβίλιες στην ασπρισμένη σκάλα, την Ευρώπη των εθνών που ονειρευτήκαμε. Το Μνημόνιο που μας θέλει στο πειραματικό πάρκο των τοκογλύφων θα καταπέσει, να είστε βέβαιοι. Η αρχή άλλωστε έγινε με την πατριωτική παρουσία μας στην εθνική αντιπροσωπεία.
Ξεκινάμε περήφανα, η Ελλάδα θα επιστρέψει λιονταρίσια, το ξεπούλημα δεν θα περάσει. Ενωμένοι σαν που πρέπει σε απογόνους ηρώων και μαρτύρων. Προσωπικά, χαρίζω σε όλους τους Ημαθιώτες ένα κλωναράκι δυόσμο με την αρχοντιά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ που δεν θα προδώσουν, θα σκυλιάσουν στη δουλειά, θα προκόψουν τον τόπο και πάλι. Εκείνοι που σπέρνουν μίση για να κρατούν δέσμιους, όσοι μας λογαριάζουν για ζώα ή γκαρσόνια, όσοι πίστεψαν πως τη γλύτωσαν απ΄ το δικαστικό τους κελί, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν την αστραπή στα μάτια μας.
19-6-2012 Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας 
Βουλευτής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: