Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πριν από μία περίπου ώρα (γύρω στις 22:00) σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο λίγο έξω από την Αλεξάνδρεια (στο ύψος του πρατηρίου Γκλεζάκου). Νεαρός οδηγός που οδηγούσε μηχανή για άγνωστα προς το παρόν αίτια καρφώθηκε στην πίσω πλευρά ενός τρακτέρ που κατευθυνόταν προς την Αλεξάνδρεια. Αυτή τη στιγμή στον χώρο βρίσκεται η αστυνομία και η πυροσβεστική ενώ ο.....
οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Βέροιας. Άγνωστα προς το παρόν τα στοιχεία του οδηγού της μηχανής. Οι αστυνομικοί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον χώρο του ατυχήματος με επιφύλαξη μας είπαν πως πιθανόν ο οδηγός της μηχανής είναι από το Καμποχώρι.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλασικος αγροτης @αλακας. Στα φρυδια του που δεν εχει φωτα και εαν εχει το ραντιστικο απο πισω τα κρυβει. Αξιος αρχιπαλικαρα αγροτη . Και δεν εισαι ο μονος. Ψαξτε και θα δειτε οτι ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Αλλα κανει τα στραβα ματια η αστυνομια κτλ.
Γενικα οι αγροτες τις δουλειες προσπαθουν να τις κανουν αργα το απογευμα επειδη το πρωι πινουν τσιπουρα. Αντε μην βρισω.
Ευχομαι στο παλικαρι να ειναι καλα και ο Θεος να τον προστατευει και να πανε ολα καλα.
Οσο για τον τυπο με το τρακτερ χρειαζεται ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ για να μαθουν και οι αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

distixos o filos mas o panagiotis ipekipse .....kai itan mono 34 ... kalo taxidi gioti ....:(

Ανώνυμος είπε...

file mou h plhrofories sou einai engures?gt den paizoun me ayta ta pragmata..

Ανώνυμος είπε...

φίλε μου αν είσαι απο την αλεξάνδρεια και όχι ένας κλασικός μαλ... θα ξέρεις ότι η οικονομία της πόλης μας και γενικά η περιοχή μας βασίζεται στην αγροτιά... το να βρίζεις τους άλλους δεν είμαι όμορφο όπως βλέπεις με εκτίμηση ένας αγρότης... συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΑΓΡΟΤΗ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΠΟΛΟΙΠΑ ..... ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ..... ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ Κ.Ο.Κ. , ΕΝΑΣ ΦΑΡΟΣ , ΔΥΟ ΚΟΛΟΦΑΝΑΡΑ Η ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΟΤΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ? Υ.Γ. παντως τα μπροστινα φωτα αναβουν παντα και μονιμως στη μεγαλη σκαλα φωτων..... (ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ )

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσοτεροι εκ των αγροτων δεν εχουν καν διπλωμα οδηγησης!!! Μην μιλησουμε για αλλα. Δεν σεβονται τιποτα. Οπου να ειναι πεταν φαρμακα κτλ. Απο εκει και περα επειδη η αλεξανδρεια οπως ειπε καποιος ειναι αγροτικη περιοχη , δεν σημαινει οτι θα σταματησουν να κυκλοφορουν αυτοκινητα μηχανακια για να κυκλοφορουν μονο τρακτερ. Ηταν ζητημα χρονου να γινει κατι τετοιο και δυστυχως το παλικαρι χαθηκε. Πες μου εσυ ρε φιλε αγροτη τι το αναπληρωνει αυτο? Τι?
Ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι η πλειοψηφια των τρακτερ ειναι για πεταμα. Και παρολα αυτα κυκλοφορουν τις ωρες που πεφτει η νυχτα και πιο μετα.
Και στην τελικη σκεψου να ηταν δικος σου ανθρωπος με την μηχανη και μετα απαντησε.
Ο αγροτης πρεπει να τιμωρηθει και πλεον να σταματησει αυτη η παρανομια των τρακτερ και οχι μονο. Υπαρχουν νομοι και πρεπει να τους σεβομαστε ολοι μας.
Αλλα εδω γιναμε 1 κωλοχωρι που ο καθενας κανει οτι θελει διοτι παιδεια δεν υπαρχει. Οταν ο πατερας δινει το τρακτερ , αυτοκινητο κτλ στο παιδι του απο 5 χρονων και καμαρωνει. Που να μαθει το παιδι τι σημαινει νομος?
Ελαφρυ το χωμα που θα σκεπασει το παλικαρι. Κριμα.
Πρεπει να παρθουν μετρα διοτι ειναι αμαρτια να γινονται τετοια πραγματα γαμωτο.

Ανώνυμος είπε...

Ηθικός αυτουργός είναι το κράτος. Σε άλλη χώρα ο ίδιος αγρότης θα φρόντιζε να βάλει φως και σε ότι έχει κοτσάρει. Εδώ μαθαίνει από μικρός να μην φροντίζει για αυτό.
Εδώ όμως υπάρχει το κράτος. Αλλά τι λέμε τώρα; και να αρχίσουν να γράφουν τώρα, σε 2 μήνες θα έχει ξεχαστεί , μέχρι να ξαναγίνει το κακό και να θρηνούμε κι άλλον νέο

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός να αναπαύσει το παλικάρι και να δώσει δύναμη στους οικείους του.
Ας μη γινόμαστε όμως τόσο σκληροί κριτές... Δε δικαιολογώ κανέναν..
Δε γνωρίζω αν είχε ή όχι φώτα το τρακτέρ.. αλλά μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι να εργάζεσαι κάτω από 40 βαθμούς και ας μη προέρχομαι από αγροτική οικογένεια..
Κυκλοφορώ καθημερινά σε αυτούς τους δρόμους... όλοι ξέρουμε την παρουσία των τρακτέρ αυτές τις επικίνδυνες ώρες σε δρόμους μη καθαρά αγροτικούς... Ας προσέχουμε και μεις.. μη τρέχετε..

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΤΡΧΕΙ ΠΟΛΘ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ. ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.

Χρήστος Δ. είπε...

Καλο ταξίδι φίλε και συμμαθητή Γιώτη!!
Τα ρέστα ας τα βρουν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι...
Οι συμμαθητές σου από το 2ο Γυμνάσιο εκείνα τα παλιά χρόνια