Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ασφάλεια και σταθερότητα ...ψηφίζει η Σελήνη στον Ταύρο που χαράζει σχέδιο προστασίας με αργά αλλά σταθερά βήματα. Παράλληλα, το τρίγωνό της με τον ισχυρό Πλούτωνα «δυναμιτίζει» την ατμόσφαιρα με έντονη ερωτική διάθεση και πάθος ενώ ενισχύει την αφοσίωση και την ακλόνητη πίστη.

ΚΡΙΟΣ

«Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι»
Σήμερα, ίσως πάρετε κάποια χρήματα από τις γονείς σας ή θα εργαστείτε περισσότερο, προκείμενου να έχετε οικονομική ή ηθική ανταμοιβή. Ένα γυναικείο πρόσωπο πιθανόν να αναλάβει μια υπόθεση σας που θα καθυστερήσει να ολοκληρωθεί. Παράλληλα, σήμερα μπορείτε συναντηθείτε με φίλους και με παρεΐστικη διάθεση να έχετε ευχάριστες στιγμές. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως βρεθείτε σε κάποιο επαγγελματικό δίλημμα.

ΤΑΥΡΟΣ
«Έχω λεφτά, είμαι καλά»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε καλά και μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όλα, αρκεί τα οικονομικά σας να είναι σε μια καλή κατάσταση. Κάποια έξτρα χρήματα που περιμένετε ίσως καθυστερούν, επειδή εσείς ή οι άλλοι αρμόδιοι χρονοτριβείτε. Αισθηματικά, νιώθετε ότι είστε πιο ελκυστικοί και αυτό αντανακλάται θετικά και στις προσεγγίσεις που κάνετε. Οι γεννημένοι του 1980 θα μοιράσετε το χρόνο σας ανάμεσα στη δουλειά και τα αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Στη σκιά»
Με την Σελήνη στον 12ο πιθανόν να ανησυχήσετε σχετικά με τα οικονομικά ή να σας δημιουργηθούν ερωτηματικά σχετικά με την αισθηματική σας ζωή. Η παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι ενώ έχετε καλή διάθεση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, οι περιστάσεις δεν ευνοούν για να βγει αυτό προς τα έξω. Καλή μέρα για να αποδράσετε από την πόλη. Οι γεννημένοι του 1985 θα περάσετε σε μια φάση αποφάσεων και δράσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Έτοιμοι για διασκέδαση»
Για να μπορέσετε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με φίλους και γνωστούς χρειάζεται πρώτα να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες και να κάνετε κάποιες αγορές. Ένα φλερτ που λαμβάνει χώρα πίσω από την πλάτη κάποιου, ίσως προσωρινά μπει σε κατάσταση αναμονής εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανόν να συμμετέχετε σε μια εκδρομή. Οι γεννημένοι του 1989 θα δώσετε το φιλί της ζωής σε μια σχέση που βρίσκεται στην εντατική.

ΛΕΩΝ
«Το κεφάλι ψηλά»
Σήμερα, θέματα εργασίας μπορούν να ολοκληρωθούν στην ώρα τους και έτσι να έχετε χρόνο για την οικογένειά σας. Ταυτόχρονα, ο φιλικός σας κύκλος επεκτείνεται με νέα πρόσωπα που σας προκαλούν το ενδιαφέρον και μπορείτε να κάνετε καλή παρέα. Τα έξοδα δεν λένε να σταματήσουν να τρέχουν για αυτό το παίρνετε απόφαση και φροντίζετε να περνάτε καλά και με τα πολλά και με τα λίγα. Οι γεννημένοι του 1973 θα χρειαστεί να φανείτε πιο διαλλακτικοί απέναντι σε κάποια πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Δεν είναι τι λέτε αλλά πως το λέτε»
Η επικοινωνία από τη μεριά των άλλων είναι πιο ζεστή και διαπνέεται από κατανόηση, γεγονός που σας ωθεί να κάνετε ό, τι καλύτερο γίνεται για να ανταποκριθείτε θετικά. Με τον Άρη στον 1ο είστε δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια αλλά παράλληλα κάπου - κάπου γίνεστε πιο επιθετικοί από όσο ενδεχομένως χρειάζεται. Πιθανόν να αναβληθεί μια εκδήλωση ή επαφή με ένα γυναικείο πρόσωπο. Οι γεννημένοι του 1991 θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ
«Εγώ και εσύ»
Σήμερα, ο χώρος του σπιτιού μπορεί να γίνει η φωλιά που θα στεγάσει τον έρωτά σας και τα ρομαντικά σας συναισθήματα. Ένα μέλος της οικογένειας ίσως χρειαστεί οικονομική βοήθεια και θα νιώθετε όμορφα που μπορείτε να την προσφέρετε. Πολύ πιθανόν να βοηθήσετε το σύντροφο ή ένα συνάδελφο σε κάποιες επαγγελματικές ή μη υποθέσεις του. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε μια μυστική συμφωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εν κρυπτώ»
Στον χώρο της δουλειάς υπάρχει ένταση και πίεση, δεδομένου ότι μια εργασία η οποία πρέπει να γίνει με απόλυτη εχεμύθεια παρουσιάζει καθυστερήσεις και αυτό πιθανόν να αποβεί εις βάρος μιας άλλης. Αισθηματικά, νιώθετε απίστευτα καλά καθώς, ο αέρας ανανέωσης που φυσά στην ερωτική σας ζωή έχει αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1964 θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κληρονομικά ή φορολογικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Ατάραχοι»
Σήμερα, σχεδόν όλα κυλάνε σαν καλοκαρδισμένο ρολόι και αυτό σας επιτρέπει να αισθανθείτε προσωπική ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που προκύπτουν σε κάποια συνεργασία είναι αναμενόμενες και έτσι αντιμετωπίζετε με καλή διάθεση και φιλική προαίρεση τους άλλους. Μια μετακίνηση μαζί με άλλους για αναψυχή ή διασκέδαση θα σας ενθουσιάσει. Οι γεννημένοι του 1983, μη μιλάτε εξ ονόματος άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Δίνετε τα ρέστα σας»
Το πλανητικό σκηνικό είναι σήμερα με το μέρος σας, προφέροντάς σας ευκολίες και ευνοϊκές συνθήκες όσον αναφορά επαφές και μετακινήσεις αλλά και ερωτικά ραντεβού και ευχάριστες δραστηριότητες. Θέματα εργασίας δεν φαίνεται να σας προβληματίζουν, δεδομένου ότι υπάρχει ένα χαλαρό κλίμα σήμερα. Από της άλλη, θέματα που συνδέονται με γυμναστική και φυσική κατάσταση είναι μέσα στο μυαλό σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα ασχοληθείτε με ένα πρόβλημα που αφόρα άτομο της οικογένειας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Πολυπράγμονες»
Αυτή την εποχή βρίσκεστε σε εργασιακό οίστρο αλλά όχι για την κύρια εργασία σας. Μια επιπλέον επαγγελματική δραστηριότητα ή κάποια άλλη ερασιτεχνική ενασχόληση απαιτεί πολύ χρόνο, δημόσιες σχέσεις και μετακινήσεις ή ανεύρεση πληροφοριών. Ευτυχώς, στην αισθηματική σας ζωή είστε ανέμελοι και ξέγνοιαστοι και έτσι μπορείτε να φορτίζετε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια ανά πάσα στιγμή. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως κάνετε κάποιες υπερβολές.

ΙΧΘYΕΣ
«Κάτι δεν σας αρέσει»
Κάποιες συζητήσεις για μια νέα δουλειά δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί ενώ παράλληλα ανησυχείτε για τις οικονομικές αποδοχές που θα έχετε πιθανόν από αυτή. Φιλικά πρόσωπα συζητούν μαζί σας και σας δίνουν τα φώτα τους αλλά εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει στο τέλος να αποφασίσετε το πως είναι καλό να χειριστείτε τα πράγματα. Πιθανή μετακίνηση κοντά σε θάλασσα. Οι γεννημένοι του 1987 θα δεχτείτε επίκριση από ένα φίλο.
astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια: