Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ"

Η εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου αποτελεί τη σημαντικότερη καμπή της μεταπολίτευσης καθώς θα καθορίσει το μέλλον της Πατρίδας μας για τα επόμενα χρόνια. Στις ερχόμενες εκλογές αναμετρώνται οι δυνάμεις που πιστεύουν στην Ελλάδα της Ευρώπης με ένα μωσαϊκό αριστερών κινημάτων που δημαγωγούν, με ανέφικτες προτάσεις, και εύκολες τοποθετήσεις που ακούγονται ρηξικέλευθες την ίδια ώρα που σπρώχνουν τη χώρα από.....
την Ευρώπη. 
Τα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, χρειάζονται λύσεις, φορείς εξουσίας με προγραμματικό λόγο συγκεκριμένο, με αξιόπιστο και δοκιμασμένο στελεχιακό δυναμικό, με σοβαρότητα, χωρίς λαϊκισμούς, με γνώση του εξωτερικού περιβάλλοντος, με χρονοδιάγραμμα και σχέδιο που θα θέτει ως κεντρικό πυλώνα, την ανάπτυξη μέσω της παραγωγικής διαδικασίας. Ανάπτυξη με προοπτική και αξιώσεις κι όχι οπισθοδρομική και ιστορικά απαξιωμένη, ανεύθυνη, ανεδαφική κι επικίνδυνη με τοποθέτηση για επιστροφή στη δραχμή και τη συνακόλουθη πολιτική και οικονομική διεθνή απομόνωση της Χώρας. 
Ανάπτυξη που θα ενεργοποιήσει, για παράδειγμα, το ΕΣΠΑ άμεσα, θα δώσει ανάσες ζωής πια, σε μία ταλαιπωρημένη και αρνητικά στοχοποιημένη από την Αριστερά, μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα. 
Ανάπτυξη που δε θα έχει εχθρό την Ευρώπη και τους δανειστές μας, αλλά θα επιτάσσει τη σοβαρή διαπραγμάτευση με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι την εθνική απομόνωση. 
Ανάπτυξη, που θα αποκαθιστά με σοβαρότητα και συγκροτημένο λόγο με εφικτές πολιτικές κι επιχειρήματα, την αξιοπιστία της Χώρας στο εξωτερικό και την εμπιστοσύνη των Πολιτών σε μία νέα μορφή διακυβέρνησης, πάνω σε σαφή κι εφαρμόσιμο πρόγραμμα, νέων προσώπων με εμπειρία και γνώση που ξεπερνά κατά πολύ τα «ένσημα» ενός αρχηγού που ανεδείχθη μέσα από ατέρμονες καταλήψεις, τα αιματηρά γεγονότα το Δεκέμβριο του 2008 στην Αθήνα, και τις συνιστώσες ενός σχηματισμού ιδεολογικά πολυκερματισμένου, ή των επαγγελματιών πολιτικών που προαπαιτούν και προτάσσουν του εθνικού συμφέροντος, συγκεκριμένο αριθμό υπουργείων που επιθυμούν. 
Αφήνουμε πίσω τις διαφοροποιήσεις του παρελθόντος και ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Η Νέα Δημοκρατία σήμερα πιστεύει χωρίς περιστροφές ότι η θέση της χώρας μας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ευρώ. Έχει συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για την αναπροσαρμογή των όρων του Μνημονίου όσο και για αναπτυξιακές πολιτικές που θα μας βγάλουν σταδιακά από το τούνελ της ύφεσης. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί αξιόπιστα να τα διεκδικήσει στο εξωτερικό και να τα κάνει πράξη στο εσωτερικό. Μόνο παρόντες μπορούμε να συμμετέχουμε στη διαμόρφωση των νέων συνθηκών που δείχνουν να έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ευρώπη. 
Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου κρίνεται το μέλλον της χώρας. Κρινόμαστε όμως και όλοι μας για τις επιλογές μας. Κανένας δεν περισσεύει και κανένας δεν μπορεί να μείνει αδρανής. Τώρα είναι που όλοι μαζί οφείλουμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω περισευω εδω και καιρο και εχω σκοπο να περισευω ακομα.
Μαυρο σε νδπασοκ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΟΤΙ ΠΡΩΗΝ ΔΕΞΙΟΣ, ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΔ ΠΑΣΟΚ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ.
ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Συριζα ρεεεεεεεεεε
τελος
οχι νδ πασοκ, οχι πασοκνδ..
ΟΧΙ