Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΖΕΣΤΗ ΜΕ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, ζέστη στα δυτικά και διατήρηση του ενισχυμένου μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 19 Ιουνίου 2012. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως....

37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 36 βαθμούς. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό. 
Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: