Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ: "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ"

Αγαπητοί πολίτες της Ημαθίας
Η επόμενη μέρα των πιο κρίσιμων εκλογών της μεταπολίτευσης, των εκλογών της 6ης Μαΐου, συνθέτει ένα εντελώς καινούργιο τοπίο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.
Στην πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών κυριάρχησε το αίσθημα του θυμού και της τιμωρίας κατά την εκλογική διαδικασία, ανατρέποντας τον γνωστό μέχρι σήμερα πολιτικό χάρτη.
Η Νέα Δημοκρατία έδωσε έναν δύσκολο αγώνα. Επέλεξε στις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα να προτάξει το.....
συμφέρον των πολλών και όχι το κομματικό.
Με σεβασμό απέναντι στον Έλληνα πολίτη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη χώρα μας, καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Η ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας ως πρώτο κόμμα επιβεβαιώνει την ανάγκη να υιοθετήσουμε πολιτικές στα μέτρα και τις δυνατότητες της ελληνικής κοινωνίας.
Το ουσιώδες ζήτημα από σήμερα είναι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και η αποκατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών, η προοπτική και η ελπίδα για τους νέους ανθρώπους.
Είχα την τιμή και την ευθύνη να συμμετάσχω ως υποψήφια βουλευτής στην κρισιμότερη ίσως εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών.
Μέσα σε ασφυκτικούς χρόνους προσπάθησα να επισκεφτώ όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία του νομού. Ήταν μια διαδρομή που μου έδωσε τη χαρά της δημιουργικής επικοινωνίας μαζί σας .
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα σε όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας. Η ανιδιοτελής στήριξη που μου παρείχατε μου δίνει δύναμη να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή με απώτερο στόχο να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που αγαπά τα παιδιά της, την Ελλάδα που όλοι αξίζουμε.
Ο δρόμος δεν τελειώνει εδώ…. Συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι μαζί… Για να φέρουμε στον τόπο μας αυτό που μας αξίζει, όλοι μαζί…
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!
Σταυρούλα Γιαννούτσου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O δρομος σου ξεκινησε πριν καν ξεκινησει. Ξυπνα οσο ειναι καιρος. Κριμα ειναι να συνεχισεις να κοιμασε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΩ. ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΠΑΡΟΥΤΟΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ.
ΕΓΕΡΘΗΤΩ!!!!!!!! ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔΠΑΣΟΚ